Metz
18
november 2012

Team for Future trok zondag richting Frankrijk om er gezamelijk deel te nemen aan een internationale cross. Thomas Caudron en Cedric Debot zakten mee af naar het glooiende Franse landschap.

Cedric Debot kon de derde plaats bemachtigen bij de scholieren. Scholieren, junioren, vrouwen en mannen liepen hier bij elkaar. Een vreemde bedoening voor wie de crosswereld in België gewoon is. Cedric liep de wedstrijd uit in 13.45 en kwam zo als derde scholier over de finish. Amper 20 seconden voor hem eindigden 3 Kenianen en 2 Fransmannen.

Thomas Caudron finishte 41e bij de senioren, maar werd ingedeeld bij de beloften-categorie: “Les espoirs”. Thomas liep zijn wedstrijd uit in 31.39 en eindigde zo als 9e belofte.