Cross Grimbergen

Grimbergen
06
januari 2013

46 Lebbeekse atleten namen in Grimbergen deel aan de cross. Sara Vercauter pakte het zilver bij de benjamins. Britt Roelandt en Josse Vannieuwenhuyse veroverden beiden een bronzen medaille.

De jongste benjamins meisjes begonnen voortreffelijk aan deze cross. Sara Vercauter pakte meteen het zilver. Rhune Vanroose was de tweede Lebbeekse die in de top-5 wist te geraken en Ella Heyvaert maakte het feestje compleet door 9e te eindigen. Niet veel verder volgde Nona Heyvaert op de 14e plek, Hannelore Heymans finishte als 54e en Nienke Van Campenhout werd 57e. Lukas Raemdonck was de enige Lebbeekse jongen in zijn categorie. Hij finishte op een 27e plaats. Bij de benjamins van geboortejaar 2004 liet Niels Verbeiren een 20e plaats noteren. Noah Lissens finishte als 38e.

Gitte Neyns vonden we terug op de 38e plek bij de pupillen meisjes van 2003. Britt Roelandt is een jaartje ouder, en liep in de volgende reeks naar het brons. Luca Heyvaert finishte als 24e, Femke Smet werd 28e. Ook Josse Vannieuwenhuyse veroverde een medaille. Hij werd derde bij de pupillen jongens van 2003. Yoran Kerkhofs volgde in dezelfde reeks op een 27e plaats, Tristan Blommaert werd 46e, Aico Van Grembergen 48e en Jan Lecoutere 51e. Siebe Van Campenhout veroverde plaats 10 bij de oudere pupillen. Stijn De Cock en Tibo Van Assche volgden op plaatsen 47 en 48.

Anne-Sophie Champeaux zorgde voor de beste Lebbeekse prestatie bij de miniemen. Zij eindigde op de 26e plaats, voor Emma Vannieuwenhuyse die als 31e over de lijn kwam. Jule Walraevens volgde op plaats 38, Jente Van Campenhout op 44. Wannes Theelen eindigde 13e bij de jongens, voor Benthe Van De Maele die 20e werd. Joren Blommaert, Glen Smet en Joannes Mahieu finishten op plaatsen 13, 17 en 29 bij de miniemen jongens van 2000.

Bij de cadetten eindigde Amber Van De Maele 7e, Eline Neyns werd 37e. Jonas Van Biesen eindigde als eerste jongen op de 17e plaats. Toon Theelen werd 23e. Bij de scholieren verscheen enkel Kaat Theelen aan de start. Zij eindigde 24e.

De junioren, senioren en masters liepen allen samen in de slotnummers van de dag. Natalie De Ridder eindigde op de 28e plaats als 15e seniore. Hilde Scholliers werd 32e, Els Duvivier 54e. Bij de mannen finishte Glen Braem op een 13e plek in een reeks waar enkel senioren deelnamen. Guy Wauters eindigde 15e. Bij de junioren masters werd Jan Moens 20e, Bart Neyns 26e, Kris Vannieuwenhuyse 37e, Becque Jozef 51e, Soren Suys 66e en Sigurd Suys 73e