Opwijk
22
juni 2013

De jaarlijkse "Run for Fun natuurloop" van joggingclub Achilles trekt ook steeds atleten van onze club aan. Zij deden het voortreffelijk, en haalden verschillende ereplaatsen binnen.

Tijdens de snoepjesrun, voor de jongsten, haalde Niels Verbeiren een eerste medaille. Hij veroverde het zilver in de categorie voor 9 en 10-jarigen.

Michiel De Proft pakte al meteen het zilver op de 5km. Hij voltooide zijn wedstrijd in een tijd van 17.56 en moest enkel op Ruben Demeerseman enkele seconden toegeven. Ook Natalie De Ridder haalde de tweede plaats over deze afstand. Natalie finishte na 20:29 op amper 6 seconden van Amber Teugels. Bjorn Annaert (19:06), Wim Heyvaert (19:18), Glen Smet (23:57), Linde De Smedt (29:58), Viviane Vervliet (32:01) en Jozef Van Keer (42:09) waren de andere clubleden die de 5 kilometer aflegden.

Tim De Ridder won de 10km met liefst een minuut voorsprong op Paul Van Campenhout (LOND). Tim finishte na 36:24. Dimitri Kerkhofs voltooide de wedstrijd in een tijd van 42:36. Annick Van den Troost liep 53:30, Jean De Cock 57:07.

Ook de 15km werd gewonnen door een Lebbekenaar. Tommy Van Weverberg haalde het in een tijd van 53:26 en bleef daarmee onder andere Ben Quintelier en Wim Vanverre voor. Oud-sprinter Tim De Reuse legde de afstand af in 1u:7:02. Verder volgden Yana Heirbaut (1:24:40) en Jurgen De Cock (1:24:42).

Alle resultaten kan je hier terugvinden.