x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

108 eigen atleten starten op de oefencross van Lebbeke

Lebbeke
zo 11 oktober 2015

In tegenstelling tot vorig jaar waren de weergoden de organiserende trainers dit keer wel gezind. Het bleef de hele namiddag droog en dat zorgde ook voor een erg knappe opkomst. Liefst 108 Lebbeekse atleten kwamen hun benen testen rond de piste van Lebbeke.

Bij de allerkleinsten was Lin Van Esbroeck de snelste bij de meisjes. Ilyano De Bilde was de snelste jongen. Zina Looverie en Youssef Baldan mochten zegevieren bij de benjamins terwijl Rhune Vanroose en Laurens Blommaert het snelste een toertje afwerkten bij de pupillen. Miniemen Noor Quintelier en Meindert Caudron liepen de snelste tijden in hun categorie.
De cadetten en scholieren liepen samen hun crossen. Florence Van Laethem en Bo Van Aken waren niet te kloppen.

In de sprintcross stond er geen maat op Aiko De Mol. Bij de vrouwen bleek naamgenote Anja De Mol de snelste over de net geen kilometer lange omloop. De andere “alternatieve” afstand op het programma was “Start to cross”. Hier kon Dimitri Kerkhofs de handen in de lucht steken.

Delphine Van Laethem haalde het bij de JSM dames van Sofie De Proft. Amber Vandemaele kwam als derde over de meet. Bij de heren liep kersvers junior Dries De Smet autoritair als eerste over de meet. Niels Slachmuylders kwam als tweede over de meet. Arne Van Opstal vervolledigde het podium.

Klik hier om de volledige resultaten te downloaden.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen