LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

20 december zetten we de kerstvakantie met z’n allen opnieuw gezellig in

Lebbeke
04
december 2014

Op zaterdag 20 december organiseert onze club opnieuw zijn jaarlijkse kerstfeest. Zowel voor jong als voor oud valt er weer heel wat te beleven. Enkel de jongsten onder ons vragen we in te schrijven voor dit gezellige samen zijn.

Net als de vorige jaren bestaat het programma uit een namiddag voor de jeugd en een avondfeest voor de oudere atleten (vanaf cadet). Voor de jongsten voorzien we vanaf 15u00 een film. We vervolgen met een lekkere pannenkoek en chocomelk om zo naadloos over te gaan op de uitreiking van het premiestelsel en de deelnamepremies voor het seizoen 2013-2014. Tot slot komt de Kerstman langs met snoep.

’s Avonds worden onze cadetten, scholieren, junioren, senioren én masters verwacht voor een lekker hapje en drankje. Het avondprogramma bestaat zoals steeds uit de verkiezing van een mannelijke en vrouwelijke “Atleet van het Jaar”. Vervolgens staan er enkele huldigingen op het programma en krijgen onze atleten hun premies voor het afgelopen seizoen. Wij verwachten jullie vanaf 19u00.

Inschrijven voor de jongsten

Wij vragen onze jongste atleten in te schrijven voor het namiddagprogramma. Zo weet de Kerstman hoeveel snoepzakjes hij mee moet brengen, en weet onze organisatie hoeveel pannenkoeken en chocomelk er moet worden voorzien.

Inschrijvingsformulieren kan je terugvinden op het secretariaat en zullen tijdens de komende trainingen ook worden uitgedeeld door de trainers. Je brengt deze gewoon binnen op het secretariaat.

Nog vragen? Stuur dan snel een mailtje naar info@lebb.be!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube