LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

3 Gouden, 3 zilveren en 7 bronzen medailles in Opwijk

Opwijk
10
november 2014

Opwijk was het strijdtoneel van de eerste individuele cross dit seizoen. Onze club maakte er met 13 medailles en 32 top-10 plaatsen furore. Zowel de jeugd als oudere atleten presteerden sterk.

Laurens Blommaert slaagde er bij de jongsten als enige in om op het hoogste schavotje te geraken. Hij deed dat bij de benjamins jongens. Rhune Vanroose en Noor Quintelier veroverden beiden zilver bij de pupillen. Siebe Van Campenhout mocht op het podium zilver ophalen voor zijn prestatie bij de miniemen. Zina Looverie (BEN) en Niels Verbeiren (PUP) pakten beiden een bronzen medaille. 17 andere atleetjes haalden allen een top-10 notering. Het verslag van de jeugd kan je hier terugvinden.

Cadet Bo Van Aken wist meteen een sterk vervolg te breien aan die jeugdprestaties. Samen met Gaetan Van Laethem (JUN) pakte hij een gouden medaille. Amber Van De Maele (SCHOL), Lesley Cools (MAS korte cross), Karolien De Proft (SEN), Kaat Theelen (JUN) en Ben Quintelier (MAS) wisten allen een bronzen medaille te veroveren. Vanaf cadet haalden 15 andere atleten een top-10 plaats. Het verslag van de cadetten en oudere atleten kan je hier lezen.

In totaal werden 3 gouden, even veel zilveren en 6 bronzen medailles rond de nek van een Lebbeekse atleet gehangen. 32 atleten haalden daarnaast ook nog eens een plaatsje in de top-10.

Plaats Naam Categorie
1 Laurens Blommaert BEN
1 Bo Van Aken CAD
1 Gaetan Van Laethem JUN
2 Rhune Vanroose PUP
2 Noor Quintelier PUP
2 Siebe Van Campenhout MIN
3 Zina Looverie BEN
3 Niels Verbeiren BEN
3 Amber Van de Maele SCHOL
3 Lesley Cools MAS
3 Karolien De Proft SEN
3 Kaat Theelen JUN
3 Ben Quintelier MAS

Klik hier om alle resultaten te bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube