LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

3 titels en 4 clubrecords tijdens Vlaams kampioenschap SVS

Gent
29
januari 2015

Woensdagnamiddag trokken enkele van onze atleten met hun school richting Gentse topsporthal. Daar stonden de Vlaamse scholenkampioenschappen op het programma.

Arne Naudts veroverde de titels op de twee sprintafstanden. De 60m legde hij af in een nieuw PR én CR van 8.17, waarmee hij zich voor de finale wist te plaatsen. In die finale bleef hij de eerstvolgende concurrent met 8.21 één tiende voor.
Ook de 200m schreef hij op zijn naam. Hij legde de indoor baanronde af in een tijd van 26.80. Gezien geen enkele miniem al een 200m liep, vestigde Arne op deze afstand een clubrecord.

Ook bij de meisjes was er 60 meter-goud. Luca Heyvaert dook met 8.36 voor het eerst onder de 8.4 en liet zo een nieuw CR en PR optekenen. In de finale ging ze zelfs nog één honderdste sneller, waardoor het clubrecord nu 8.35 bedraagt.
Ook in het verspringen liet Luca een nieuw record noteren. Met 4m59 kwam ze ditmaal slechts 2 centimeter tekort voor het goud.

Loike Vierendeels veroverde geen medailles in haar categorie, maar met twee nieuwe persoonlijke records zal het haar wellicht niet deren. Loike klokte 8.94 op de 60 meter en legde de 200m af in een tijd van 28.83.

Al onze clubrecords kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube