LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

LEBB biedt professionele structuur aan voor atleten onder nieuw team H+PT

Lebbeke
07
oktober 2020

Atleten van de halve fond en fond kunnen sinds vandaag terecht bij het High Performance Team, kort H+PT. Het nieuwe team biedt een professionele structuur aan onder leiding van Michiel De Proft. Op die manier hoopt onze club om meer atleten te kunnen laten presteren op hoog niveau.

Het High Performance Team is een nieuw loopteam dat atleten van LEBB wil begeleiden op meerdere vlakken dan enkel de looptrainingen. Zo is er een samenwerking met een vaste kinesiste, diëtiste, masseur en performance manager. Michiel De Proft is de hoofdcoach van dat team en leidt het project mee in goede banen. Het team wordt gestuurd vanuit een kerngroep van zeven die ook allemaal een link hebben met de club.

H+PT steunt op vier begrippen, die ook in de naam terug te vinden zijn. Een wetenschappelijke werking, een professionele structuur, plezierbeleving en teamwork zijn de kernwoorden van het nieuwe team. Momenteel maken reeds 22 atleten deel uit van het nieuwe project. Atleten die deel willen uitmaken van het team moeten uiteraard ook lid zijn van de club. Binnenkort wordt de website gelanceerd. Daarvoor kan u terecht op www.highperformanceteam.be. Op 11 november staat met de ontbijtactie ook een eerste evenement gepland. Houd dus zeker de website in de gaten indien je op de hoogte wil blijven!

Wil je meer info over dit project? Contacteer hiervoor Michiel De Proft en hij beantwoordt al jouw vragen!

Geschreven door Gerben De Backer | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube