LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Aankondigingen bestuur

Lebbeke
22
november 2011

Het bestuur stelt u graag voor aan de twee nieuwe trainsters die de trainerscel zullen versterken.

Het bestuur en de trainers van AC Lebbeke verwelkomen twee nieuwe trainers in hun rangen. Inne Van Stappen en Yana Heirbaut zullen de trainingen van Nathalie Willems overnemen. Nathalie gaf de afgelopen jaren training aan de kleinsten, benjamins en jonger, maar krijgt een nieuwe functie en mag zich vanaf heden secretaris van de club noemen. Jos Brabant en Nathalie zullen de trainingen bij de benjamins de eerstkomende weken blijven opvolgen om voor een vlotte overgang te zorgen. Even voorstellen:

 

Inne Van Stappen

Inne Van Stappen is een gedreven 21- jarige regent Lichamelijke Opvoeding. Inne is sinds 1997 zelf aan het lopen binnen onze club. Naast atletiek was ze ook bedrijvig in de danswereld en is ze reeds 5 jaar leidster bij de VKSJ-Heizijde. Ze zal elke dinsdag de benjamins onder haar hoede nemen.

Contact: inne.vanstappen@lebb.be

 

Yana Heirbaut

Yana Heirbaut begon pas deze zomer met lopen om haar conditie op peil te houden, maar zakte daarvoor al regelmatig af naar de piste van Lebbeke om te lopen. Yana is een 22- jarige leerkracht lager onderwijs uit Lebbeke. Ze kan dus terugvallen op een goede begeleiding van kinderen.

Contact: yana.heirbaut@lebb.be

 

Secretaris

Nathalie Willems wordt zoals eerder vermeld de nieuwe secretaris van de club. Zij volgt Linda Berghman op, die de afgelopen jaren schitterend werk leverde. De secretaris zorgt onder andere voor inschrijvingen bij kampioenschappen.

Contact: nathalie.willems@lebb.be

 

Varia

  • Het Kerstgala dat dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 17 december wordt georganiseerd door Conny Franckaert en Dominique Veyt. Inschrijvingen en meer info kan je hier terugvinden.
  • Het uurrooster voor het Provinciaal kampioenschap veldlopen staat online. Bekijk het hier. Er worden nog medewerkers gezocht, deze kunnen zich melden bij François Willems of Maurits Vanderstraeten
  • De lijst met bestuursleden werd geupdate. Nathalie Willems, Jan De Maersschalck en Sam Vanfleteren vervoegen het bestuur. Ook de lijst met trainers werd aangepast.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube