LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Aankondigingen bestuur

Lebbeke
16
februari 2012

Aankondigingen van het bestuur voor de maanden februari en maart.

Het bestuur heeft enkele aankondigingen voor de maand februari en maart aangaande inschrijvingen voor de Belgische kampioenschappen, inkomkaarten, cursussen en juryleden. Hieronder een overzicht:

Kaarten BK Veldlopen
Het Belgisch kampioenschap veldlopen zal ook dit jaar in Oostende plaatsvinden. Kaarten kunnen zoals steeds aan de kasse verkregen worden tegen € 8, maar tickets die je op voorhand via de club besteld zullen goedkoper zijn: € 6. Indien er meer dan 10 kaarten op voorhand worden verkocht, zakt de prijs naar € 5 per kaart. Iedereen die in 1997 of later is geboren, raakt sowieso gratis binnen. Wens je tickets voor het BK cross? Stuur dan voor 28 februari een mailtje naar nathalie.willems@lebb.be.

Trainerscursussen
Clubleden die een initiatiediploma in de atletiek wensen te halen, kunnen dat op kosten van de club doen. Enige voorwaarde is dat je na de initiatie een engagement toont binnen de club. Na de het behalen van het initiatiediploma, kan je uiteraard verder studeren en je helemaal tot trainer A opwerken. Ook die kosten worden door onze club gedekt. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar onze trainerscoördinator, Jos Brabant via jos.brabant@lebb.be.

Juryleden
Onze club telt meer dan 200 wedstrijdatleten, wat wil zeggen dat we zo’ n 9 officiële juryleden nodig hebben voor wedstrijden. Juryleden mogen op alle wedstrijden gratis binnen bij het tonen van hun jurykaart, en krijgen per wedstrijd een onkostenvergoeding. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de trainingsdagen op het secretariaat melden.

Inschrijvingen kampioenschappen
Om problemen te voorkomen, vragen we dat iedereen zich tijdig inschrijft voor de komende kampioenschappen. Hieronder kan je de lijst van kampioenschappen terugvinden, gevolgd door de datum waarop de voorinschrijvingen sluiten. Om het de secretaris makkelijker te maken, vragen we om minstens 3 dagen voor afsluiting een mailtje te sturen naar onze secretaris, Nathalie Willems. Dat kan via nathalie.willems@lebb.be.

  • BK veldlopen Masters (05/03/2012)
  • BK veldlopen Oostende (27/02/2012)
  • BK indoor Masters (27/02/2012)
  • BK indoor Cad/Schol (20/02/2012)
  • BK indoor Jun/Bel (20/02/2012)

Sportquiz 2012
Inschrijven voor de jaarlijkse quiz van AC Lebbeke kan nog tot en met 14 maart 2012 via quiz@lebb.be. De quiz zal op vrijdag 16 maart 2012 om 19u30 aanvatten in zaal Heidehof. Meer info kan je hier terugvinden.

Atletenraad
De eerste atletenraad zal op donderdag 23 februari na training plaatsvinden. De atletenraad is een nieuw opgericht hulpmiddel voor de club om nieuwe ideeën te lanceren, problemen sneller te kunnen melden en atleten nog meer bij de club te betrekken.

Vragen?
Heb je nog vragen voor het bestuur of voor één van onze trainers? Laat hieronder een reactie na, en we antwoorden zo snel mogelijk.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube