LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Aankondigingen bestuur

Lebbeke
04
oktober 2012

Het bestuur wil iedereen graag op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen onze club. Daarom geven we regelmatig een overzicht van alle beslissingen.

Lidgelden 2012-2013
Binnenkort krijgt elk lid van Atletiekclub Lebbeke een brief via de trainers of in de bus voor de betaling van de lidgelden van het komende seizoen 2012-2013. Onze lidgelden behoren nog steeds tot de goedkoopste van de regio. Je kan deze hier terugvinden.
Let op: Je krijgt je nieuwe borstnummer pas als je betaling is ontvangen. Breng dit dus tijdig in orde zodat je wedstrijdklaar bent!

Algemene vergadering
De algemene vergadering zal dit jaar doorgaan op vrijdag 9 november 2012 om 19u30. Alle leden van onze club zijn welkom op deze vergadering.

Top- en Talent Team
De atleten die weerhouden worden voor het Top Team of Talent Team krijgen begin november een brief in de bus met meer informatie. Alle regels en limieten zullen ook zo snel mogelijk worden gepubliceerd op de website en opgehangen worden in de kantine.

Spaghettiavond en Fundag
Je kan je nog steeds inschrijven voor onze spaghettiavond die doorgaat op 12 en 13 oktober 2012. Meer info kan je hier terugvinden. Info over de fundag op 13 oktober bekijk je hier.

Juryleden
23 november wordt een examen voor Juryleden ingericht door het provinciaal comité. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar secretariaat@lebb.be. Het examen kan op kosten van de club afgelegd worden mits er achteraf ook een engagement voor de club is.

Nog vragen? Je kan ons steeds mailen via info@lebb.be of een reactie achterlaten op dit nieuwsbericht.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube