LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Aankondigingen bestuur

Lebbeke
07
november 2012

Het bestuur van onze club heeft ook deze maand enkele belangrijke aankondigingen te maken aangaande organisaties, trainingen en werken.

Organisaties

 
Eerst en vooral wensen het bestuur en de trainers jullie te bedanken voor de leuke spaghettiavond, de fundag en een gezellige stage in Blankenberge. We hebben de komende dagen en weken nog meer op het programma staan: 22 december 2012 organiseren we opnieuw ons jaarlijks Kerstgala waar onder andere de premiestelsels worden uitgereikt en de Kerstman ons een bezoekje brengt. Verder kan je ons zo goed als de volledige maand december terugvinden aan de ijspiste op het gemeenteplein om de inborst te versterken.

Nu vrijdag (9 november 2012) organiseren we onze jaarlijkse algemene vergadering. Deze start om 19u30 in onze kantine. Alle leden van onze club zijn welkom en worden achteraf op een drankje getrakteerd.

Waterwerken

 
Deze maand starten er waterwerken aan de parking en achter onze clubkantine. Hierdoor kunnen er mogelijk problemen ontstaan. Gelieve hier rekening mee te houden.

Trainingen

 
We zijn nog steeds op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers, een kamptrainer en een springtrainer. Geïnteresseerden mogen steeds een mailtje sturen naar secretariaat@lebb.be

Top Team

 
Het bestuur heeft afgelopen vergadering het licht definitief op groen gezet voor de lancering van het Top- en Talent Team. Weldra verschijnt er een sectie met meer informatie op onze website. De geselecteerde atleten krijgen een brief in de bus met enkele richtlijnen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube