LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Aankondigingen bestuur

Lebbeke
06
december 2012

Het bestuur wil iedereen graag op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen onze club. Daarom geven we regelmatig een overzicht van enkele beslissingen.

Ijspiste
Onze club staat ook dit jaar weer met een standje aan de ijspiste van de gemeente Lebbeke. Vanaf vrijdag 7 december kan je er terecht voor gezellige avonden op en rond de ijsbaan. We zoeken nog steeds enkele mensen om te helpen in het standje. Indien je interesse hebt, kan je steeds een mailtje sturen naar francois.willems@lebb.be.

Voor de jeugd wordt er op 26 december een schaatsuurtje voorzien tussen 18u00 en 19u30. Inschrijven kan door dit strookje ingevuld af te geven aan je trainer of op het secretariaat.

Enquête Benjamins
Trainers Emmy Becque, Koen Heyvaert en Gentil Dierickx lanceren binnenkort een enquête bij de ouders van hun atleetjes omtrent het aanvangsuur van de trainingen voor de benjamins. De meeste clubs uit de streek hanteren een vroeger aanvangsuur. Er wordt gepolst of dit ook bij ons mogelijk is.

Werkvergadering PK Cross
Op maandag 17 december 2013 zal er een werkvergadering georganiseerd worden voor de medewerkers van het Provinciaal kampioenschap veldlopen. Dat kampioenschap zal op zaterdag 2 februari 2013 voor de tweede maal op rij in Lebbeke plaatsvinden. Er wordt om 19u30 in de clubkantine afgesproken.

Eetfestijn
Het jaarlijkse eetfestijn van AC Lebbeke zal plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 in zaal Ons Huis. Iedereen is uiteraard weer van harte welkom!
Leden die graag een handje willen toesteken kunnen een mailtje sturen naar patrick.vanfleteren@lebb.be.

4e Sportquiz
Onze jaarlijkse Sportquiz zal dit jaar doorgaan op zaterdag 9 maart 2013 in zaal Heidehof. Inschrijven kan nu al via quiz@lebb.be met vermelding van je ploegnaam, kapitein en GSM-nummer. Teams bestaan uit 5 personen. Meer informatie kan je hier terugvinden.

Sportgala
Het Sportgala van de gemeente Lebbeke zal volgend jaar plaatsvinden op 8 februari. Iedereen is van harte welkom op dit jaarlijkse evenement.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube