LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Aankondigingen bestuur

Lebbeke
14
oktober 2011

Ook dit najaar is er weer heel wat te doen binnen onze club. Een overzichtje van onze evenementen.

Het zomerseizoen ligt al even achter ons, en een nieuwe winter staat voor de deur. AC Lebbeke organiseert ook dit jaar weer heel wat extra-sportieve evenementen in de herfst en winter. Een uitgebreide kalender kan je hier terugvinden. Een overzicht van de komende evenementen sommen we hier voor u op:

 

Spaghettiavond

Zoals we al eerder aankondigden zal op 21 en 22 oktober de jaarlijkse spaghettiavond plaatsvinden.

Inschrijven voor de spaghettiavond is niet verplicht, maar er wordt voorrang verleend aan mensen die zich op voorhand inschrijven. Klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden.

 

Sint Maarten

Ook de Sint komt opnieuw langs. De Sint en zijn Pieten brengen dit jaar hun cadeautjes op dinsdag 8 november omstreeks 19u30 in de kantine van AC Lebbeke.

Zorg dat ook jij erbij bent om zijn cadeautjes in ontvangst te nemen! Opgelet: enkel brave atleetjes zullen een cadeautje ontvangen van Sint en Piet!

 

Kerstgala

Het Kerstgala besluit traditie getrouw ons lange atletiekseizoen. Op 17 december zal deze voor het derde jaar op rij in onze kantine plaatsvinden.

Naast enkele hapjes en drankjes, kan je er ook terecht voor de uitreiking van het premiestelsel. Bovendien is er de verkiezing van de “Atleet van het jaar”. Bij zowel mannen als vrouwen wordt een laureaat verkozen uit alle “Atleten van de maand”. We hopen ook u te verwelkomen op deze gezellige avond.

 

Opgelet: Zoals elk jaar wordt van de atleten verwacht dat ze hun premiestelsel en deelnameformulier vóór 2 november afleveren op het secretariaat, bij Monique Van Wemmel. De formulieren kan je terugvinden op het secretariaat, of je kan ze hieronder downloaden en afdrukken:

De club wenst alle leden en atleten alvast een sportieve winter toe!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube