LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

AC Lebbeke komt op tegen kanker

Lebbeke
14
augustus 2014

AC Lebbeke heeft als sociaal geëngageerde club besloten om deel te nemen aan het plantjesweekend van "Kom op tegen kanker" dat doorgaat tijdens het weekend van 19, 20 en 21 september 2014.

Beste atlete, beste atleet,

Zoals u waarschijnlijk wel zult weten stelt AC Lebbeke alles in het werk om u op een gezonde, aangename en competente manier uw sport te laten beoefenen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is trouwens één van onze leuzen. Het adjectief “gezond” is in deze korte inleiding reeds enkele malen gevallen en voor velen onder ons is dit, gelukkig maar, de normaalste zaak van de wereld.

Laat ons echter even stilstaan bij de vele duizenden die door één of andere ziekte niet in staat zijn hun hobby, laat staan hun werk, op een normale manier uit te oefenen. Voor hen is het eerder overleven in plaats van te leven, opstaan met de dagelijkse sleur en gaan slapen met weinig rooskleurige vooruitzichten.

Daarom zou het prachtig zijn dat wij als gezonde mensen in de bres zouden springen voor hen die gewoon de kans niet krijgen om op een normale manier te functioneren. In het verleden heeft AC Lebbeke reeds verschillende sponsorlopen georganiseerd en steeds met overweldigend succes. Daarom hebben wij als sociaal geëngageerde club besloten om deel te nemen aan het plantjesweekend van “Kom op tegen kanker” dat doorgaat tijdens het weekend van 19, 20 en 21 september 2014. Voor slechts 6 euro wordt u dan eigenaar van een mooie azalea en het is de bedoeling dat iedereen binnen zijn familie en kennissenkring zoveel mogelijk plantjes aan de man of vrouw tracht te brengen. Onderaan vindt u een soort bestelformulier dat u kan indienen tegen 31 augustus e.k. De persoon die de meeste plantjes aan de man brengt, kan rekenen op een mooie naturaprijs. De bestelformulieren zijn terug te vinden in het secretariaat van onze kantine.

Laten wij tonen dat wij het hart op de juiste plaats hebben. Iedereen zal binnen zijn familie- of vriendenkring waarschijnlijk wel eens geconfronteerd geweest zijn met deze vreselijke ziekte. Een duidelijke stimulans om er eens flink tegenaan te gaan om op die manier andermans leed een beetje te verzachten.

François Willems – Voorzitter

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube