LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

AC Lebbeke neemt afscheid van Jan Vierendeels

Lebbeke
18
mei 2018

Vol ongeloof heeft AC Lebbeke afscheid moeten nemen van een fantastische atleet, trainingsgenoot, medewerker, vader en zoveel meer. Jan liet afgelopen dinsdag het leven.

Jan sloot zich jaren geleden aan bij de sprintgroep van Geert Heyvaert. Hij kwam er terecht in een jonge groep, waar ook zijn twee oudste kinderen deel van uitmaakten. Als master floreerde hij tussen het jongere geweld waar hij zich graag mee liet meten. Het stuwde hem naar Belgische titels, talloze records, deelnames aan interlands en zelfs een WK voor masters.
Telkens de sprintgroep op pad trok naar wedstrijden of op trainingsstages stond Jan als eerste klaar om mee te gaan. Afgelopen maand nog was het hele gezin er opnieuw bij op de trainingsstage in Monte Gordo. Samen met zijn vrouw Katrien en kinderen hielp hij graag mee aan de talloze activiteiten die door de sprinters op poten werden gezet. Een barbecue, quiz, de gemengde aflossingen of stage, Jan stak altijd de handen uit de mouwen.

We gaan Jan missen als vriend, als fantastische trainingsgenoot, als voorbeeld voor allen.

Het bestuur, de trainers en atleten van AC Lebbeke wensen de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Het zou de familie een steun en een blijk van vriendschap geven om samen afscheid te nemen van Jan op vrijdag 25 mei 2018 om 11 uur in Afscheidscentrum Heimolen, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube