LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

AC Lebbeke start met livestream van trainingen

Lebbeke
01
april 2015

In navolging van de Rode Duivels start ook onze club met het live streamen van de trainingen. De nieuwigheid moet alle leden nog dichter bij de club betrekken, aldus het bestuur.

Vanaf morgen, donderdag 2 april 2015, start onze club met live verslaggeving van elke training. Alle trainingen zullen vanaf dan te volgen zijn vanaf onze website en van commentaar worden voorzien door verslaggever Gilbert Vermeir.

Het bestuur stelt het project met de nodige trots voor. “Het is belangrijk dat iedereen bij de club wordt betrokken” wordt aangekondigd. “Niet alle leden kunnen steeds aanwezig zijn op onze trainingen, en dit is dus de perfecte manier om iedereen bij de club te betrekken”. Dat de livestream te eentonig zou zijn wordt met klem ontkend. “Er zal heel wat afwisseling zijn. Zo starten de benjamins met een training waarbij ze opgeblazen visjes moeten vangen en zullen onze afstandslopers rondjes lopen aan tempo 1:04.15 Een erg indrukwekkend tempo”.

Ook onze speaker toont zich ook erg enthousiast: “Eindelijk kan ik nu ook op trainingen verslaggeving brengen. Al jaren zeg ik dat we de goede wedstrijdsfeer ook zouden kunnen doortrekken naar de trainingen, maar tot nu toe viel het in dovemansoren”. Onze verslaggever zal tijdens de trainingen af en toe bijgestaan worden door Roland A. Vis, een Nederlandse atletiekcoach op rust die zich de laatste jaren specialiseerde in atletiekverslaggeving. “AC Lebbeke toont zich een grote vereniging door als eerste atletiekclub ter wereld te starten met live streaming van haar trainingen” steekt Roland van wal. “We willen de kijker een fantastische ervaring bieden, zodat hij het gevoel krijgt aanwezig te zijn”.

Ook de trainers worden mee betrokken in het project. Zo zullen tijden meelopen op het beeld en worden alle trainers voorzien van een micro waardoor commentaren en fluitsignalen mee opgenomen worden in de video.
“We steken zeker ook nog andere interessante reportages in de uitzendingen” wordt nog meegegeven “Zo kunnen we dieper ingaan op leuke fait divers zoals de vis die al enige tijd in de steeplebak vertoeft”.

Surf morgenavond dus zeker eens naar www.lebb.be en ontdek vanaf 18u45 de livestream! Een voorbeeld van de Rode Duivels livestream bekijk je hier.

Opmerkelijk nieuws toch, op deze eerste april.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube