LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

AC Lebbeke Worldwide: Natalie De Ridder

Lebbeke
02
maart 2012

Natalie De Ridder werkt haar duurloopjes momenteel in Suriname af.

Natalie De Ridder is al enkele jaren actief met lopen bezig, maar begon pas in september als actief wedstrijdatlete bij AC Lebbeke. Haar favoriete wedstrijden zijn wegwedstrijden tussen 6 en 12 km. Daarnaast werkte ze al succesvol de Antwerp 10 miles af. Eind januari vertrok ze voor 3 maand richting Suriname, een land in het noorden van Zuid- Amerika dat tot 1975 een kolonie van Nederland was. Het Nederlands is er dan ook de voertaal. Natalie staat momenteel in Paramaribo voor de klas als leerkracht biologie.

Natalie vindt er de ideale trainingsomstandigheden terug: een heerlijk zonnetje, en mooie natuur om duurloopjes in af te werken. Het aanpassen aan de hogere temperaturen was niet makkelijk, maar lijkt nu toch vrij goed te lukken. Dankzij haar doorzettingsvermogen en standvastige karakter zal ze absoluut niet veel van haar uitstekende conditie verloren laten gaan.

Natalie blogt over haar avonturen in Zuid-Amerika. Je kan haar blog hier volgen.

Trek je zelf ook wel eens het truitje van AC Lebbeke aan om in het buitenland een duurloopje aan te vatten? Laat ons dan je verhaal weten via onze Facebook pagina, of via mail.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube