x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Afstandslopers aan het werk op de zomerse sprintmeeting van VS

Oordegem
vr 07 augustus 2015

De zon zorgde voor een heerlijke temperatuur op de Oordegemse piste. Ideaal om goede prestaties te leveren tijdens deze jaarlijkse Top Sport Lebbeke Sprintmeeting van Vlierzele Sportief.

Zo dachten ook Emma Van Nieuwenhuyze en Lies Quintelier. Emma lukte een nieuw PR op de 800m van 2:36.50. Zij finishte daarmee op een zesde plaats in haar reeks. Lies Quintelier eindigde zevende in haar reeks na 2:29.02. Ook voor Lies betekende die tijd een nieuw persoonlijk record.

Emma Uyttersprot kwam aan de start van het speerwerpen. Zij lukte met 21m94 de vijfde prestatie van de dag.

Op de 400m kwam Cédric Debot zijn snellere benen testen. Hij kwam met 58.02 als vijfde van zijn reeks over de meet in een nieuwe seizoensbeste.

Michiel De Proft en Ben Quintelier startten in dezelfde 1500m-reeks. Michiel won de reeks in een tijd van 4:06.77. Ben volgde op een achtste stek met 4:14.51.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen