x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Aiko, Eline en Jonas waren dinsdagavond aan de slag in Oudenaarde

Oudenaarde
wo 29 juli 2015

Bij Koninklijke Atletiekclub Oudenaarde werd dinsdagavond een vakantiemeeting georganiseerd. Aiko De Mol nam er deel aan de 100 en 200m, Eline Ghijselinck en Jonas Van Biesen gingen aan de slag op de 3000m.

Afgelopen weekend kwam Aiko tijdens het Belgisch kampioenschap tot 50.67 op de 400m. Amper 67 honderdsten boven zijn persoonlijk record dat hij vorig jaar op dezelfde meeting liep. Die goede benen moeten nog eens getest worden alvorens op reis te vertrekken dacht hij.

In Oudenaarde kroop hij op de kortste sprintafstanden in de blokken. Op de 100 meter kon hij zijn persoonlijk record met een vierde plaats in reeks 2 verbeteren van 11.91 tot 11.84. Hij kreeg echter wel een ongeldigen +2.9 m/s in de rug.
De 200m wist hij af te leggen in een tijd van 23.57 bij +0.5m/s. Daarmee bleef hij net boven zijn net gevestigde persoonlijk record van 23.47, vorig jaar in Lebbeke gelopen. Hier eindigde hij derde in zijn reeks.

Bij de scholieren meisjes verschenen slechts drie deelneemsters aan de start. Eén van hen was Eline, en zij bleek ook duidelijk de sterkste van deze groep. Eline klokte met 11’15.85 de winnende tijd. Die prestatie was meteen ook goed voor een nieuw PR, want Eline liep de afstand nog nooit eerder.
Ook bij de jongens kwam er een Lebbekenaar aan de start. Jonas klokte af na 9’20.78. Ook voor Jonas betekende dat een persoonlijk record op deze afstand.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen