LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Algemene Paasstage te Blankenberge

Lebbeke
14
januari 2013

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de paasvakantie zal er sneller zijn dan we denken. Zoals sommigen al vernamen tijdens het afgelopen Kerstgala, organiseert AC Lebbeke dit jaar een sportkamp voor de jonge atleten én hun ouders.

De stage wordt dus georganiseerd voor benjamins, pupillen, miniemen en kadetten. We vragen hierbij dat de kleinste atleten (tot de miniemen) begeleid worden door een ouder of grote zus/broer. Ook oudere atleten, start2runners, overige clubleden mogen zich gerust inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer sportieve vreugde!

Het sportkamp gaat door van vrijdagavond 5 april 2013 t.e.m. zondagnamiddag 7 april 2013 in het BLOSO-omnisport-centrum te Blankenberge (vlakbij het NMBS-station van Blankenberge). De geografische ligging maakt het sportcentrum ideaal voor een gezonde sportbeoefening. De combinatie van sportactiviteiten en de zilte zeelucht heeft immers een bijzondere inwerking op het lichaam.

Diegenen die al aanwezig waren op vorige edities, weten dat dit een leuk, sportief en plezant weekend is/wordt.

Wil je er graag bij zijn, schrijf dan voor 28 februari 2013 in, door onderstaand strookje ingevuld terug te bezorgen bij Noëlla of op het secretariaat van AC Lebbeke.

De inschrijving is pas definitief na het betalen van een voorschot van € 30 /persoon – te storten op rekeningnummer BE33 OO1 2086537 46 van KAC LEBBEKE, met vermelding van: “Sportkamp AC paasvakantie 2013, naam, aantal personen”. De totale prijs bedraagt € 72 /persoon. Dit is inclusief 2 overnachtingen én de maaltijden vanaf vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Zijn er vragen dan kan je op dinsdag- en donderdagavond na de training terecht bij Noëlla (in de kantine) of op kan je haar contacteren op het nummer 0475/91 58 08.

Een definitief programma met overzicht van de geplande activiteiten bezorgen we later nog.

Download de inschrijvingsstrook hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube