LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Atleet van de maand Augustus

Lebbeke
21
september 2011

Glen Braem wordt verkozen tot atleet van de maand augustus.

Koen Verhulst mocht in augustus zijn atleet van de maand selecteren. Zijn keuze, zowel sportief als extra-sportief, gaat uit naar Glen Braem.

Deze jonge atleet, woonachtig te Buggenhout, is een pracht van een kerel. Hij is steeds aanwezig op de training, voert de trainingen meer dan naar behoren uit en hieruit vloeien steeds beter wordende resultaten.

Glen traint sedert eind 2008 onder de hoede van Koen, en dit jaar is zijn opmars enorm : nagenoeg al zijn persoonlijke records hebben eraan moeten geloven. De inzet en gedrevenheid die Glen zowel op training als op wedstrijden ten toon spreidt, zijn een plezier om als trainer mee samen te werken. Echt hoge toppen heeft hij nog niet geschoren, maar door zijn noeste arbeid en inzet is zijn individuele groei fantastisch te noemen.

Dit geeft energie aan een trainer: Hiervoor doet men het!

Koen hoopt dat deze ambitieuze atleet nog mooie dingen mag en kan laten zien, en is daar ook ten stelligste van overtuigd. Aan Glen wenst hij nog deze boodschap door te geven: “Blijf in jezelf geloven – door je harde werken – gedrevenheid en inzet kan je al je dromen uit laten komen (zowel op sportief- als op persoonlijk vlak). Doe zo verder!”.

Trainer: Koen Verhulst

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube