LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Atleet van de maand November

Lebbeke
01
november 2008

Astrid Verhoeven atleet van de maand November.

Het veldloopseizoen is ondertussen alweer een maand begonnen, tijd dus om nog eens een echte modderduivel te belonen met erkenning van “atleet v/d maand”. Wie het crossgebeuren een beetje heeft gevolgd, kon zeker niet naast de uitstekende prestaties kijken van Astrid Verhoeven. Als 1e jaars cadet wist zij 3 van de 4 crossen in november (Opwijk, Zele, Stekene) te winnen, enkel te Deinze moest ze haar meerdere erkennen in de 1 jaar oudere Belgische kampioene cross en thuisloopster Camilla De Bleecker. Na de vele overwinningen in de jeugdreeksen, is Astrid dus klaar om haar succesreeks verder te zetten bij de cadetten.

“Astrid geeft een positieve impuls aan de groep en blijft hierbij bescheiden en steeds de vriendelijkheid zelve. Sporttesten hebben bewezen dat ze enorm veel talent en uithoudingsvermogen heeft. In December zal ze geen wedstrijden lopen, maar na nieuwjaar bouwen we verder naar het PK en BK”, zegt coach Marc.
Astrid zelf voelt zich ook goed in haar vel: “Crossen doe ik veel liever dan op de piste lopen en de trainerswissel van Gentil naar Marc is vlot verlopen” Maar ook op de piste kan ze goed haar mannetje staan, want in september jl. mocht ze in het teken van “onze sterren van morgen” nog deelnemen aan de eerste editie van de “Belgacom Youth Memorial Van Damme” en kon daar een podiumplaats in de wacht slepen.
We wensen Astrid nog veel succes en loopplezier bij AC Lebbeke toe.

Andere nominaties:

  • Elien Moens: aan een sterk veldloopseizoen bezig.
  • Caro Vermorgen: zij is steeds paraat en altijd gemotiveerd op elke wedstrijd.
  • Jessica Marcel: Begonnen als start2runner in de vorige sessie met heel veel twijfels of ze wel kon lopen en nu al aan haar test toe over 15 km, heeft ondertussen heel wat anderen gemotiveerd om door te gaan en het lopen heeft haar leven grondig veranderd in de positieve zin en met heel veel dankbaarheid naar AC Lebbeke.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube