LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Tim en Glen lopen prijs op de Avaloop

Opstal
18
april 2017

In Opstal eindigden Tim De Ridder en Glen Braem op het hoogste schavotje van de 6 en 12 kilometer. Verder waren er ook medailles voor Tommy Van Weverberg en Ilse De Ridder.

Bij de dames op de kortste afstand (6km) lukte Lynn Vereeken een negende stek, Sonja Luypaert eindigde tiende. Glen Braem was de beste bij de heren. In zijn zog volgden Sven Pieters op plaats 10, Micahel Verheyden als 17e, Kristof De Smedt op plaats 18 en Dirk Pieters als 33e.

De dubbele afstand (12km) werd ook gedomineerd door enkele Lebbekenaren. Bij de dames lukte Ilse De Ridder een derde plaats. Katlijn D’Hondt volgde in haar zog op plaats vier. Bij de heren liep Tim De Ridder naar de overwinning. Quinten Lockefeer en Ben Quintelier eindigden op plaatsen 4 en 5. Christiaan Schellekens lukte een 32e stek.

Tommy Van Weverberg eindigde net naast het goud op de halve marathon. Hij eindigde tweede. Eric Follaets en Maarten Moens liepen gezamelijk de wedstrijd uit om te eindigen op plaatsen 34 en 35. Philip Vermeiren werd 44e.

Ook vorig jaar werd de streekwedstrijd al gedomineerd door onze atleten.

De uitslag van wegwedstrijden vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube