x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Avondmeeting in Ninove andermaal goed voor records

Ninove
do 25 juni 2015

De atletiekclub van Ninove zet jaarlijks heel wat meetings op het programma, waar van de Memorial Rasschaert wellicht de bekendste is. Maar ook de avondmeetings kunnen op de nodige belangstelling rekenen.

In het discuswerpen kwamen Lisa Teck en Lucie Fieremans aan de bak. Lisa wierp 27m21 ver en eindigde daarmee op een tweede plaats. Lucie Fieremans lukte een worp van 17m20, goed voor de vijfde prestatie van de avond. Lisa nam later ook nog deel aan het verspringen, waar ze 3m70 liet noteren. In het kogelstoten liet ze de vierde prestatie noteren: 8m59. Lucie wierp haar kogel 6m57 ver.
Cadette Lotte Heyvaert wist haar kogel 8m04 te stoten naar plaats 3. In het discuswerpen deed ze even goed. Ook daar eindigde ze derde met 19m30.

Jozef Beque bracht het clubrecord op de 1000m bij de M60 van 4.09.89 naar 3.16.97. Hij eindigde daarmee op een tiende plaats in zijn reeks.

Senior Tim De Ridder wist zijn persoonlijk record op de 3000m verder aan te scherpen tot 9’29.57. Hij eindigde met die tijd derde in zijn reeks.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen