x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Alessandra en Michael aan de slag in Limburg

Heusden
za 22 februari 2020

In het verre Limburg organiseerde AVT in zijn Golazo Arena één van de laatste open meetings van het jaar. Met Alessandra Gheorghe en Michael Morret verschenen er twee blauw-wit-zwarte truitjes aan de start.

Cadette Alessandra schreef zich in voor het hinkstapspringen, waar ze een sprong van 9m47 liet noteren. Zij kon hiermee de zesde plaats binnenhalen.

In het kogelstoten was M50 Michael Morret goed voor een verre 11m96 (6kg). Hij kon hiermee beslag leggen op de tweede plaats. Michael komt zo nog ongeveer een halve meter tekort om het clubrecord van Carl Baert te verbeteren. Dat staat sinds 1998 op 12m42. Het clubrecord met de “seniorenkogel” van 7.26kg staat wél al op zijn naam.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen