x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Bart Raemdonck zorgt voor enige medaille op BK Masters Dag 2

Deinze
ma 15 juni 2015

Ook 's zondags scheen de zon in Deinze. Bart Raemdonck maakte er gebruik van om het zilver te veroveren in de 400m bij de masters 35.

Vorig jaar haalde Bart Raemdonck de titel op de 400m bij de M35 voor eigen volk. Stefan De Bock (RCG) eindigde toen op plaats twee. Dit jaar waren de rollen omgekeerd. Bart finishte tweede in een tijd van 53.77.
Jan Vierendeels ging net als op de eerste dag op de 200m ook vandaag niet van start op de 400m. Hij kampt nog met een blessure.

In het discuswerpen viel Lucie Fieremans net naast het podium. Lucie eindigde vierde met een worp van 18m23. Ook in het kogelstoten viel ze naast de prijzen. Ze wierp 6m54 en eindigde vijfde in de discipline.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen