LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Beker van Vlaanderen CAD/SCHOL meisjes volgend jaar in Lebbeke

Lebbeke
05
november 2015

Op 7 mei van volgend jaar zal onze club de Beker van Vlaanderen voor cadetten en scholieren meisjes organiseren. Ook de andere data en locaties werden bekend gemaakt. Wij maakten een overzichtje.

Voor onze pupillen en miniemen is het nog koffiedik kijken waar de Bekers plaats zullen vinden. Dit hangt immers af van de “match” waar zij dit keer in terecht komen. Voor onze meisjes wordt dit wellicht Ninove of Gent. Onze jongens mogen uitkijken naar Huizingen, Beveren of Lokeren.

Onze cadetten en scholieren meisjes hoeven dit keer niet ver te gaan. Hun beker zal plaatsvinden in eigen Lebbeke. Zij kunnen voor de overwinning gaan in derde landelijke A. Onze jongens mogen wel weer een verre verplaatsing maken. In tweede landelijke A werd de organisatie namelijk toegewezen aan Kortrijk Sportief.

De twee alle categorieënteams mogen in Lanaken en Kapellen aan de slag. Onze dames mogen het verst rijden naar het exotische Limburg. Onze heren mogen de Antwerpse ring over. Onze masters trekken naar Oudenaarde, waar ze in tweede landelijke aan de start verschijnen.

Het volledige overzicht kan je hier terugvinden. Voor locaties van alle kampioenschappen klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube