x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Ben Quintelier snelt naar nieuw clubrecord 800m M35

Ertvelde
do 25 juni 2015

In Ertvelde stond de Gouden 3000m op het programma. Astrid Verhoeven maakte het tempo bij de vrouwen, Niels Slachmuylders klokte een besttijd bij de heren en Ben Quintelier was goed voor een clubrecord op de 800m.

Op de 800m kwam Ben Quintelier vorig weekend al zeer dicht in de buurt van zijn eigen clubrecord. In het Gentse was het prijs. Met 1’57.73 is hij de eerste Lebbeekse M35’er die onder de 1.58 duikt.

Astrid Verhoeven fungeerde in Ertvelde als haas op de 3000m. Veerle Van Linden (ASVO) maakte dankbaar gebruik van het tempowerk om te finishen in een sterke 9’31.53. Karen Van Proeyen (ROBA) en Melissa Van den Driessche (ACP) bleven net boven de 10 minuten.

Bij de heren liep Niels Slachmuylders naar de overwinning in reeks 2. Hij deed dat in een nieuw persoonlijk record van 8’35.64.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen