LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

BK Estafette levert scholieren brons op

Eigenbrakel
19
september 2010

Reeds om 10u ”s morgens wisten de twee 4x100m- equipes zich van een finaleplaatsje te verzekeren. De vrouwen kwalificeerden zich met 50.17 voor de finale, goed voor de zesde tijd in de reeksen. Ook de scholieren konden zich vrij vlot plaatsen, hun 45.44 leverde hen net geen top-3 tijd op. De 4x200m heren hadden de […]

Reeds om 10u ”s morgens wisten de twee 4x100m- equipes zich van een finaleplaatsje te verzekeren. De vrouwen kwalificeerden zich met 50.17 voor de finale, goed voor de zesde tijd in de reeksen.
Ook de scholieren konden zich vrij vlot plaatsen, hun 45.44 leverde hen net geen top-3 tijd op.

De 4x200m heren hadden de zesde inschrijvingstijd, maar mede door 2 slechte wissels zagen ze hun kansen op een finaleplaats vliegen. Ze eindigden negende, net buiten de finale met 1.31.33.

Ook de 4x400m mannen bleven een eindje boven hun PR. Met 3.26.35 liepen ze hun traagste tijd dit seizoen. Het is dan ook al een lang seizoen geweest voor de 400m- lopers. Toch werden ze met deze tijd nog zesde.

De finales dan. De meisjes zaten sterk in de race na goeie wissels tussen Rani, Lize en Riet. Ook de wissel met Lieselot verliep gezwind waarna zij in derde positie naar de finish stormde. Op de meet kwam AVT er echter nog over. Doch, de meisjes lukten opnieuw een clubrecord: 49.60 is de nieuwe besttijd. Meetjesland won de finale voor Houtland en AV Toekomst.

Ook de scholieren wisselden op het randje. Brent, Sander en Jonas konden Tim met een comfortabele voorsprong naar het brons leiden. Ook zij liepen met 45.25 een nieuw clubrecord. FLAC won de race, voor BAEX.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube