LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Zes Lebbekenaren mogen zich opmaken voor het BK AC Indoor

Gent
10
februari 2016

Vandaag werden ook de deelnemerslijsten van het Belgisch kampioenschap alle categorieën indoor gepubliceerd. Onder de deelnemers vinden we zes Lebbeekse atleten. Het kampioenschap zal plaatsvinden op zaterdag 20 februari 2016.

Riet Vanfleteren en Danny Van Nuffel zijn er beide bij op de 400 meter. Met 56.77 heeft Riet de derde tijd achter haar naam staan. Nenah De Coninck (KAAG) schreef zich wel met een snellere outdoortijd van 54.70 in, waardoor het meer dan knokken wordt voor een podiumplaats. Danny wist dit jaar al 51.36 te realiseren, de 15e tijd van alle deelnemers bij de heren.

Op de 800 meter is Ruben Van den Berghe van de partij. Hij liep dit jaar al 2.01.34 en hoopt deze winter nog onder de 2 minuten te duiken. Ook Ruben is terug te vinden op plaats 15.
Soraya Meert hoopt dan weer op de 1500 meter haar duivels te kunnen ontbinden. Soraya kwam deze winter nog niet in actie op de indoorpiste, maar schreef zich in met haar outdoortijd van 4.55.01. Die tijd is goed voor de negende ingeschreven prestatie.

De langste afstand is de 3000m. Twee Lebbekenaren maken er hun opwachting: Niels Slachmuylders en Dries De Smet. Beiden kwamen ze nog niet in actie op de blauwe indoormondo, dus schreven ze zich in met hun outdoortijden. Voor Niels is dat 8.35.64 waarmee hij de op drie na beste prestatie achter zijn naam heeft staan. Dries klokte vorige zomer 8.50.25 en is daarmee op een 13e stek terug te vinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube