LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Deelnemers BK CAD/SCHOL en BK 4x200m

Gent
15
februari 2022

Komende zaterdag en zondag staan de Belgische kampioenschappen voor cadetten en scholieren op het programma. Zaterdag zal ook het BK 4x200m alle categorieën plaatsvinden. Een overzicht van de Lebbekenaren die komend weekend op de piste worden verwacht.

Medaillekandidaten bij CAD/SCHOL

In de sprintnummers krijgen we met Jarno Torck en Tibe Temmerman twee medaillekandidaten aan de start over de 60m en 200m. Tibe schreef zich enkel in voor de 200m, Jarno zal dubbelen. Ymte Dom loopt de 200m bij de cadetten.

Bij de meisjes is Nora Vereecken bij de cadetten van de partij over de 60m. Zina Looverie betwist dan weer de 200m in diezelfde leeftijdscategorie. Scholieres Ella en Nona Heyvaert konden zich beiden naar de deelnemerslijst van de 60m én 200m knokken.

Cadette Zina Looverie betwist de kortste sprintafstand met horden. Bij de scholieres schreef Emma Muyshondt zich in voor diezelfde afstand Scholiere Valesca Verhast is de enige die de 400m zal afleggen.

Op de 800 meter staat Kilani Njema met de snelste cadettentijd genoteerd. Bij de meisjes heeft Myrthe Baeten de tweede tijd achter haar naam staan op diezelfde afstand. Zij krijgt clubgenote Dieuwke Van Campenhout mee aan de start.

Cadette Nora Vereecken neemt naast de 60m ook deel aan het kogelstoten.

De volledige lijst met deelnemers kan je hier terugvinden.

Twee 4x200m-teams

Tijdens dit Belgisch kampioenschap voor cadetten en scholieren zal ook het BK 4x200m alle categorieën plaatsvinden. Onze club kan bij zowel de dames als heren twee sterke teams aan de start brengen.

Klik hier om alle deelnemende teams te bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube