LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Masters pakken Belgisch 4×100-zilver in Jambes

Jambes
21
september 2014

Sven Laisnez, Bart Raemdonck, Jan Vierendeels en Dirk Van Campenhout veroverden in het Waalse Jambes hun eerste aflossingsmedaille op een groot kampioenschap.

Onze 4x100m pakte uit met een onuitgegeven team. Rinaldy Kanguvu mocht uit de blokken schieten om de stok door te geven aan Samuel Bagula, Frederik Tas en Sven Pieters. Het kwartet finishte als achtste in zijn reeks na 46.95.
Onze masters konden een reeksje later van start gaan. Zij moesten enkel RAM voor zich dulden. Sven Laisnez, Bart Raemdonck, Jan Vierendeels en Dirk Van Campenhout pakten zo het zilver in een tijd van 47.28. Voor de overwinning was 46.41 nodig. WACO pakte brons met een tijd van 48.40.

Iets na de middag werd het programma vervolgd met de 4x200m. Samuel Bagula, Aiko De Mol, Danny Van Nuffel en Pieter De Maersschalck mochten de stok zo snel mogelijk binnen brengen voor onze club. Hun 1.32.65 was goed voor de zesde plaats in hun reeks.
Ruben Van den Berghe, Aiko De Mol, Danny Van Nuffel en Pieter De Maersschalck konden vervolgens het kampioenschap afsluiten op de 4x400m. Het viertal liep 3.27.05 en eindigde op een vijfde stek in de snelste reeks.

Voor de meeste sprinters zit het seizoen er met deze aflossingen definitief op. Onze masters kunnen volgende week hun vorm nog eens tonen op het provinciaal en Vlaams kampioenschap te Ninove.

Alle resultaten zijn hier terug te vinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube