LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

13 Lebbekenaren ingeschreven voor BK JUN/BEL in eigen huis

Lebbeke
25
juni 2019

De inschrijvingslijsten van het Belgisch kampioenschap voor junioren en beloften in eigen Lebbeke staan online. 13 atleten schreven zich in om samen aan 15 proeven deel te nemen. Morgen worden de definitieve deelnemerslijsten gepubliceerd.

Junior Benthe Van de Maele schreef zich in voor de 400 meter. Leeftijdsgenoot Bo Van Aken wil de dubbele afstand afleggen op de 800 meter. Bij de beloften staan Arne Teck en Gaetan Van Laethem op de lijst bij de heren, Amber Van De Maele bij de vrouwen.

Beloften Dries De Smet en Jonas Van Biesen willen van start gaan in de 1500 meter, terwijl trainingsgenoot Tim Dumarey de 5000 meter voor zijn rekening neemt.

Bij de vrouwen schreef juniore Emma Hiel zich in voor de 100 én 200 meter. Loike Vierendeels moet het van het iets langere sprintwerk hebben en neemt deel aan de 400 meter horden.

Ook in de kampnummers krijgen we enkele atleten aan de start. Emma Uyttersprot schreef zich in voor het speerwerpen. Vicky Vanden Nest zal dubbelen in het verspringen en hinkstapspringen.

Klik hier om de volledige inschrijvingslijst te bekijken. Voor het uurrooster klik je hier.

Alle praktische informatie omtrent het kampioenschap kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube