LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Natalie lukte tiende tijd op BK marathon in Eindhoven

Eindhoven
08
oktober 2017

Op het Belgisch kampioenschap marathon stonden afgelopen weekend ook enkele Lebbekenaren aan de start. Allen lieten ze sterke tijden noteren in het Nederlandse Eindhoven, waar de marathon net als vorig jaar plaats vond.

Steve De Ridder lukte een 81e plaats na 2u49’24 wedstrijd. Steve pakte zo een vijftiende stek in het BK bij de M35. Natalie De Ridder lukte een tiende plaats op het BK marathon voor senioren dames. Natalie lukte daarbij een tijd van 3u08’19 (Strava). Bij de vrouwen ging ook Kathy Van de Gucht van start. Zij kon de wedstrijd omwille van een blessure helaas niet uitlopen.

Tim De Ridder eindigde de halve marathon in een tijd van 1u18’32 (Strava). Hij finishte zo op plaats 38 en eindigde 27e bij de senioren heren. Bij de dames was Stephanie Saerens goed voor een 833e stek (26e vrouw) door de finish te bereiken in een tijd van 1u36’38 (Strava).

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube