x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Jozef pakt zilver op BK marathon in Eindhoven, Kevin 7e

Eindhoven (NED)
zo 13 oktober 2019

In het Nederlandse Eindhoven wordt jaarlijks het enige echte Belgisch kampioenschap op de marathon georganiseerd. Twee Lebbeekse atleten namen deel aan de wedstrijd: Kevin Sas en Jozef Becque.

Kevin Sas wist een zevende plaats te veroveren op dit Belgisch kampioenschap marathon. Hij klokte af na een snelle 2u35’44.

Bij de M65 lukte Jozef Becque het zilver. Jozef finishte in een knappe 3u40.46 om zich een jaar lang vice- Belgisch kampioen in zijn leeftijdscategorie te mogen noemen.

We hebben enkel atleten vermeld die zich inschreven voor het Belgisch kampioenschap marathon. Andere Lebbeekse atleten die deelnamen aan de open marathon van Eindhoven en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen