x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Drie Lebbekenaren nemen deel aan BK en KvV meerkampen

Louvain-la-Neuve
wo 29 januari 2020

In het Waalse Louvain-la-Neuve werd afgelopen zomer een tweede Belgische indoorpiste voltooid. Komend weekend wordt het allereerste Belgisch kampioenschap er georganiseerd: het BK meerkampen. Het kampioenschap is er meteen een dubbel, want het fungeert ook als Vlaams kampioenschap én BK 4x200m.

Bij de senioren krijgen we Vlaams kampioen decathlon van 2018 Jonas Bogaerts aan de start. Hij zal deelnemen aan de heptathlon.

Vicky Vanden Nest neemt bij de senioren dames deel aan de pentathlon. Cadette Anais Baert mag zich eveneens opmaken voor een vijfkamp.

Twee keer 4x200m

Ook het Belgisch kampioenschap estafette indoor, met enkel 4x200m op het programma, wordt in Louvain-la-Neuve afgewerkt. Voor onze club gaat er zowel bij de dames als bij de heren een team van start.

Klik hier om de volledige deelnemerslijst te bekijken. Voor het uurrooster klik je hier.

De deelnemers van het Belgisch kampioenschap 4x200m kan je hier bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen