x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

BK studenten levert geen medailles op voor Lebbekenaren

Gent
za 22 februari 2020

Zaterdag stond het Belgisch kampioenschap voor studenten geprogrammeerd in de Topsporthal. Onder hen ook enkele atleten van Lebbeekse AC die voor één keer de kleuren van hun hogeschool of universiteit verdedigden.

In het hinkstapspringen voor vrouwen lukte Bowen De Clercq net geen 10m. Met 9m98 eindigde ze op plaats acht.

Ook enkele sprinters kwamen in actie. Luca Heyvaert klokte 7.93 op de 60 meter en lukte nadien een tijd van 25.42 op de 200 meter. Laura Van Borm maakte op deze laatste afstand haar comeback. Na een zware knieblessure lukte Laura een tijd van 29.15. Ze eindigde op plaats drie in haar reeks.
Loike Vierendeels kon haar reeks over de dubbele baanronde, 400m, winnen in een tijd van 62.53. Op diezelfde afstand klokte Cindy D’Hondt een tijd van 70.23. Hier kon ze de vijfde plaats in haar reeks mee behalen.

Deelnemers werden met hun hogeschool of universiteit in de uitslagen vermeld. Lebbeekse atleten die niet in dit verslag voorkomen mogen dit steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen