x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Negatief advies voor evenementen in Buggenhout: Afgelasting Bosmarathon

Buggenhout
vr 07 augustus 2020

De verstrengde Corona-maatregelen hebben een nieuw slachtoffer gekost. De gemeente Buggenhout heeft beslist dat de jaarlijkse Bosmarathon dit jaar niet kan plaatsvinden op haar grondgebied.

Aan de atleten die zich reeds online inschreven en hun deelnemersbijdrage betaalden, zal het bedrag worden teruggestort.

De organisatie wenst iedereen te bedanken die de afgelopen weken interesse betoonde in de Bosmarathon. De editie van 2021 gaat door op zondag 26 september.

De organisatie van de Bosmarathon besloot eerder al de jogging en volledige marathon van haar programma te schrappen. Zo zou enkel de halve marathon nog plaatsvinden. Aanvankelijk volgde nog positief nieuws, want de Bosmarathon kreeg voor het eerst het Vlaams en Belgisch kampioenschap toegewezen. Dat kampioenschap zal nu opnieuw verdeeld worden door de KBAB en VAL.

Klik hier om naar de website van de Bosmarathon te gaan.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen