x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Brussels GP met mooie openers voor de Lebbekenaren

Brussel
zo 09 augustus 2020

De Brussels Grand Prix mocht het weekend delen met de GP Mingels, waardoor het Koning Boudewijnstadion dit weekend een atletiekdubbel op het programma had staan.

Zaterdag kwamen nog 7 Lebbekenaren aan de start van de GP Mingels. Zondag waren het er 9.

Tweelingzussen Elena en Jana Kluskens gingen in reeks 2 van de 800 meter van start. Elena liep naar 2:15.06 en een zevende stek in haar reeks. Jana lukte een tijd van 2:25.23.
Bij de heren kon Laurens Schockaert in de eerste reeks een twaalfde plaats bemachtigen: 1:52.55. Jan Van Den Broeck haasde de reeks, met Crestian Eliott (SMAC) als winnaar, naar 1:47.37.

Amber Teugels lukte bij de 3000m voor vrouwen een tijd van 10:34.35.

In de 1500 meter kon Arno De Feyter een tijd van 3:49.77 neerzetten. Hij eindigde daarmee op een vijfde plaats. Laurens Schockaert was in deze reeks gangmaker van dienst.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen