x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Hier vinden de Bekers van Vlaanderen plaats in 2017

Lebbeke
ma 07 november 2016

De toewijzingen van de Beker van Vlaanderen zijn door de VAL in orde gebracht. Ook in Lebbeke zal er opnieuw een manche van het de interclub plaatsvinden.

Onze pupillen en miniemen meisjes krijgen de makkelijkste verplaatsing van alle teams. Zij mogen in het eigen Lebbeke aan de slag. Onze jongens trekken naar Hamme.

Afhankelijk van de groep waar ze worden ingedeeld zullen onze cadetten en scholieren bieden in landelijke 2A of 2B terecht komen. Voor de meisjes betekent dat een verplaatsing naar Vilvoorde of Molenland. Onze jongens trekken richting Heusden of Aartselaar.

Onze alle-categorieënteams mogen aan de slag in eerste landelijke. De dames trekken naar Ertvelde waar AS Rieme organiseert. De heren trekken naar Brasschaat (ACBR).

Onze masters trekken in landelijke 2A of 2B naar Kapellen of Oudenaarde.

Klik hier voor de toewijzing van de Vlaamse Atletiekliga. Het overzicht van onze teams in de Bekers van Vlaanderen kan je hier bekijken. Op diezelfde pagina kan je ook de geschiedenis terugvinden.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen