LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In 2018 twee Beker van Vlaanderen-manches én PK (dag 1) in Lebbeke

Lebbeke
30
oktober 2017

In 2018 werden twee Beker van Vlaanderen-manches toegewezen aan onze club. De pupillen en miniemen jongens én masters hoeven zich zo niet ver te verplaatsen voor hun interclubwedstrijden. Ook alle andere locaties zetten we even op een rijtje.

Onze pupillen en miniemen jongens mogen op 22 april 2018 aan de slag in eigen huis. In “Match 3” mogen zij strijden voor een plaats in de finale. De meisjes mogen een dag eerder in Hamme aan de slag. Voor een eventuele finale mogen de jongste atleten richting Sint-Niklaas.
De cadetten en scholieren mogen op 5 en 6 mei 2018 naar Izegem (meisjes) en Ninove (jongens) voor wedstrijden in respectievelijk tweede en derde landelijke.

Dames in ere-afdeling

De twee “alle categorieën”-teams mogen zich een week later beiden opmaken voor een verre verplaatsing. De dames gaan voor het eerst in ere-afdeling aan de slag in Heusden-Zolder, de heren komen in eerste landelijke uit in Kortrijk.

Ook onze masters mogen in Lebbeke de Beker van Vlaanderen betwisten. Zowel de dames als heren mogen op zondag 10 juni aantreden op hun geliefkoosde piste. De masters zitten in tweede landelijke.

Klik hier voor een overzicht van onze Beker van Vlaanderen-prestaties in de afgelopen 17 jaar.

 

Opnieuw PK in Lebbeke

Net als vorig jaar mag onze club ook het provinciaal kampioenschap opnieuw organiseren. In april 2017 ging de tweede dag van het PK door op de piste in Lebbeke. Op 28 april 2018 zal de eerste dag plaatsvinden in Lebbeke. De tweede dag wordt in Deinze georganiseerd.

Verder mag de jeugd eind juni naar de Blaarmeersen in Gent. Het PK Estafette wordt op de blauwe piste van Gentbrugge georganiseerd, de meerkampers trekken naar AC Waasland in Sint-Niklaas en de 10.000m staat in Oudenaarde geprogrammeerd.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube