x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Beker van Vlaanderen-locaties bekend gemaakt

Brussel
za 11 januari 2020

De Vlaamse Atletiekliga maakte haar samenstellingen voor de Bekers van Vlaanderen van komende zomer bekend. Zes Lebbeekse teams mogen op verschillende locaties aan de slag, waaronder twee keer in eigen huis.

Onze pupillen en miniemen mogen als eerste aan de slag, op 18 en 19 april. De meisjes trekken ’s zaterdags naar Hamme, terwijl onze jongens de makkelijkste verplaatsing hebben. Zij mogen op zondag thuis aantreden.

Bij de cadetten en scholieren zullen jongens en meisjes sinds dit jaar in één reeks uitkomen. Onze club werd in tweede landelijke B ingedeeld. Die wedstrijd wordt zaterdag 2 mei in Bornem georganiseerd.
Ook bij de masters nemen mannen en vrouwen samen deel aan de Beker van Vlaanderen. Zij mogen in landelijke 2A aan de slag in eigen huis.

Bij de alle categorieënteams krijgen onze dames de verste verplaatsing van allemaal voor de kiezen. Op zaterdag 9 mei trekken zij naar Mol voor hun deelname in de ere-divisie van de Vlaamse Atletiekliga.
Onze heren komen in eerste landelijke uit. Die Beker wordt dit jaar in Sint-Niklaas georganiseerd.

Klik hier om de volledige samenstellingen te bekijken. De (recente) geschiedenis van Lebbeekse AC in de Beker van Vlaanderen kan je hier bekijken.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen