LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In 2021 drie Bekers van Vlaanderen in Lebbeke

Brussel
15
januari 2021

Als alles goed gaat, en de outdoorcompetitie goed kan hervatten, organiseert onze club komend seizoen liefst drie interclubwedstrijden. Vorig jaar werden alle interclubcompetities nog afgelast wegens het Corona-virus.

Afgelopen seizoen hadden onze cadetten en scholieren meisjes en jongens voor het eerst samen in actie moeten komen tijdens een Beker van Vlaanderen. Door de afgelasting van vorig jaar, zal 2021 het eerste jaar zijn waarin beiden samen hun interclub afwerken. Ze doen dat op zondag 2 mei in Bornem, waar de wedstrijd in landelijke 2B op het programma staat.

Onze alle categorieënteams mogen komende zomer naar Mol en Sint-Niklaas. De dames treden in Limburg aan in de ere-afdeling van de Vlaamse Atletiekliga. Onze heren mogen dichter bij huis aan de slag in eerste landelijke. De wedstrijden zullen plaatsvinden op 8 en 9 mei.

Drie keer in eigen huis

Onze pupillen en miniemen mogen op zaterdag 17 en zondag 18 april in eigen huis aan de slag. Zaterdag komen de meisjes aan de bak, zondag is het aan de jongens.

Onze masters, waar vrouwen en mannen al een tijdje gezamenlijk de clubkleuren verdedigen, krijgen net als de jongste atleten een makkelijke verplaatsing naar de eigen Lebbeekse piste. Op 6 juni treden zij aan in landelijke 2A.

Klik hier voor het volledige overzicht op de website van de Vlaamse Atletiekliga. De Lebbeekse Beker-geschiedenis van de afgelopen 20 jaar kan je hier terugvinden.

Een overzicht van alle wedstrijden die georganiseerd worden in Lebbeke kan steeds hier terug worden gevonden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube