x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Bussen Beker van Vlaanderen CAD/SCHOL

Lebbeke
wo 01 mei 2019

Voor de Beker van Vlaanderen (interclub) voor cadetten en scholieren van komende zaterdag en zondag worden twee bussen ingelegd. Gelieve tijdig ter plaatse te zijn, zodat iedereen tijdig ter plekke geraakt.

De meisjes vertrekken zaterdag 4 mei richting Wervik. De bus vertrekt al om 10u30 op de parking van het gemeentelijk sportcomplex. Er wordt anderhalf uur voorzien om ter plaatse te geraken, om zo tijdig te kunnen starten met de eerste proef van het gewijzigde uurrooster (13u30).

Zondag 5 mei is het aan onze jongens. Hun Beker zal dit jaar plaatsvinden in Kortrijk. Er wordt anderhalf uur voorzien om ter plaatse te geraken. De bus vertrekt om 11u00 stipt op de parking van het gemeentelijk sportcomplex.

De bussen vertrekken exact op het hierboven aangegeven tijdstip zodat iedereen tijdig ter plekke kan geraken. Gelieve via secretariaat@lebb.be te bevestigen of je meegaat en wie je eventueel zal vergezellen. Atleten en trainers krijgen hierbij uiteraard voorrang op supporters mocht de bus volledig vol zitten.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen