LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Drie keer top-10 op CrossCup Relays 2021

Berlare
24
oktober 2021

De CrossCup Relays zijn de laatste jaren uitgegroeid tot de officiële opening van het veldloopseizoen. Dit jaar vaardigde onze club liefst 44 teams van telkens 3 atleten af naar de relays. Goed voor 132 atleten in onze clubkleuren aan de start.

De beste prestaties in de einduitslag waren voor de pupillen meisjes, die een vijfde stek binnen konden halen. Ook een tweede team haalde de top-20. Onze miniemen meisjes misten met een 11e plaats nipt de top-10 in hun leeftijdscategorie en ook de cadetten meisjes kwamen dankzij een 13e plek net tekort voor de top-10. De cadetten jongens lukten een 12e plaats.

Bij de junioren meisjes werd opnieuw een vijfde plaats behaald, gevolgd door een tweede Lebbeekse team op plaats 13 én een derde op de 16e plaats.
Onze masters heren lukten plaats zes.

Bij de senioren was de beste notering voor Soraya Meert, Amber Teugels en Valerie Rooms. Zij eindigden 16e. Bij de senioren heren waren Bo Van Aken, Dieter De Ridder en Arno De Feyter goed voor een 19e stek.

“Sterren van morgen”

Behalve estafette stond ook de wedstrijd “sterren van morgen” geprogrammeerd voor de jongsten. Enkele Lebbekenaren toonden zich zo’n blinkende ster. De volledige uitslag kan je hier terugvinden.

Voor de fotoreportage klik je hier. Foto’s kunnen steeds worden doorgemaild naar webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube