LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Cedric Van Branteghem Meeting

Gent
14
januari 2012

Voor het eerst stond de "Cedric Van Branteghem indoormeeting" van atletiekclub STAX op het programma.

Voor het eerst stond de “Cedric Van Branteghem indoormeeting” van atletiekclub STAX op het programma. De Topsporthal kon weer genieten van een hele dag atletiek: in de voormiddag was de jeugd aan de beurt, in de namiddag was het aan de oudere atleten.

Anne-Sophie Champeaux was de enige atlete die bij de jeugd liep. Zij nam deel aan zowel 60 als 1000m. Op de 60m liep ze een tijd van 9.45, waarmee ze derde eindigde in haar reeks. Over de 1000m liep ze 3.57.51.

Vanaf dan kampte de meeting met wat organisatorische problemen: Het uurrooster van STAX bleek een ander rooster te zijn dan dat dat in het officiële wedstrijdboekje van de VAL was verschenen, waardoor iedereen wat verloren liep en te vroeg of te laat opwarmde.

Danny Van Nuffel eindigde 6e bij de scholieren in reeks 2 op de 60m in een tijd van 7.79. Rani Wauters finishte in reeks 1 als 3e, in 8.31. Een verbetering van haar seizoensbeste, maar nog even boven haar PR. Esther Van Poel eindigde vierde in de derde reeks, in een nieuw PR van 9.14. Sam Vanfleteren eindigde op een gedeelde derde plaats bij de senioren. In reeks drie evenaarde hij zijn PR: goed voor 7.27.

Op de 200m bewees Helena Baert haar talent. Ze eindigde tweede in de tweede cadettenreeks: 28.44. Maithe Rivera Armayones werd vijfde in reeks zes. Zij klokte een tijd van 31.25. Danny kon zijn PR aanscherpen tot 24.25, en eindigde daarmee tweede in de tweede reeks. Rani eindigde als vierde in de snelste scholierenreeks. Zij finishte in een tijd van 27.47. Esther liep in reeks drie naar een vijfde plek en 30.41. Norbert Vermeir liep bij de masters een tijd van 29.43.

Lisa Teck koos voor het kogelstoten. Lisa, scholiere, wierp 9m05 en eindigde daarmee vierde.

Alle resultaten kan je hier vinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube