x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Clubjurylid worden? Mis je kans niet!

Lebbeke
do 10 september 2020

De Vlaamse Atletiekliga start binnenkort een nieuwe opleiding voor clubjurylid en jurylid niveau 1. De opleidingen zullen (onder voorbehoud) plaatsvinden in de kantine van ACBR, te Brasschaat.

Over de opleiding

Als clubjurylid engageer je je om jurytaken uit te voeren binnen je eigen vereniging. Je wordt nooit opgeroepen om te jureren op andere terreinen. Als clubjurylid kan je evenwel niet als chef van een proef of functie optreden.

Je volgt een praktische opleiding van een halve dag. Deze bestaat uit theoretisch deel en een rondleiding op de piste. Na deze opleiding kan je aan de slag als clubjurylid. Je ontvangt een jurybadge.

Een jurylid van niveau 1 kan wel opgeroepen worden als jurylid bij andere verenigingen. Meteen na je opleiding leg je een examen af en loop je stage tijdens 3 wedstrijden en treed je éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het springen en éénmaal bij het werpen. Na een positieve evaluatie van deze stage ben je een volwaardig jurylid niveau 1. Je ontvangt een bestendige toegangskaart, een jurybadge en de Nederlandstalige versie van het IAAF-reglementenboekje.

De minimumleeftijd tot deelname is 16 jaar (op 31 december van het jaar waarin je deelneemt).

Eén lesdag in Brasschaat

De opleiding staat gepland op 3 oktober 2020 en start om 10u00. Plaats van afspraak is Brasschaat, waar ACBR de organisatie op zich neemt. De locatie is onder voorbehoud.

Cursisten dienen eigen drank en lunchpakket te voorzien. Mondmasker is verplicht.

Inschrijven

Inschrijven voor een van deze opleidingen kan tot en met 20 september 2020 via anvh@atletiek.be.
Je kan op datzelfde e-mailadres terecht voor meer informatie over de opleidingen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen