LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Clubrecords op niet-alledaagse 150m in Torhout

Torhout
26
mei 2014

In het West-Vlaamse Torhout organiseerde plaatselijke atletiekclub Houtland een meeting met de anders nooit op wedstrijd gelopen 150m op het programma.

De organisatie kampte echter met wat tegenslag, want de elektronische tijdsopname liet het bij momenten afweten. Zo moest Lize De Geest tevreden stellen met een handgestopte tijd op haar 150m. Lize nam het op tegen onder andere Imke Vervaet (RCG) en Nina Jancquart (EA). Imke won de wedstrijd in een tijd van 18.9 en hield daarmee Lize, die 19.2 klokte, achter zich.
Ook Sven Pieters zakte af naar West-Vlaanderen. De junior klokte een tijd van 18.7 op zijn 150m en finishte zo op een derde plaats in zijn reeks. De overwinning ging naar thuisloper Korneel Dejonckheere in een tijd van 17.8.

Er stond ook nog een 300m op het programma. Zowel Lize als Sven dubbelden op deze afstand. Lize liet een tijd van 41.63 noteren en finishte daarmee achter Celine Mensaert (HAC, 40.96) en Jessie Raes (HAC, 41.29). Bij Sven liet de elektronische tijdsopname het opnieuw afweten. Hij kreeg een handgestopte 40.1 achter zijn naam en kwam als vierde over de meet. Jeroen Tanghe (AVMO) won de reeks in 37.2.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube