LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Club bedankt “de man van de clubrecords” Freddy

Lebbeke
06
januari 2022

Al sinds jaar en dag is Freddy De Ridder in de weer om alle prestaties van Lebbekenaren bij de houden. Die vergelijkt hij telkens met de clubrecords om te zien of ze nog up to date zijn. Een heel werkje, als je weet dat onze club ruim 300 borstnummers telt.

Het bestuur van onze club wenst Freddy dan ook te bedanken voor zijn jarenlange inzet.

Een leuk wist-je-datje is dat Freddy zelf in het bezit is van liefst 39 clubrecords. Zijn oudste record staat sinds 2005 op de tabellen, zijn jongste werd in 2017 gevestigd. Hij deed dit bij de masters 40+ t.e.m. de masters 60+.

Frankie nieuwe beheerder

Trainer en bestuurslid Frankie De Feyter zal de taken van Freddy nu overnemen. Hij volgt alle prestaties op de voet en zal onze clubrecords up to date houden.

De clubrecords die door benjamins, pupillen en miniemen worden gebroken dienen steeds te worden doorgemaild naar records@lebb.be met een kopie of link van de resultaten in bijlage.

Werd er een record over het hoofd gezien? Dan kan je dit uiteraard altijd melden via records@lebb.be.

De clubrecords kregen alvast een eerste update. 13 clubrecords moesten er na het tot dusver korte indoorseizoen aan geloven. Je kan ze steeds terugvinden op www.lebb.be/records.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube